Bjorn Borgman van Amsterdam Tigers naar CAIROX HIJS Hokij


Bjorn Borgman CAIROX HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

Bjorn Borgman verruilt Amsterdam Tigers voor CAIROX HIJS Hokij. De 16-jarige verdediger speelde de afgelopen twee seizoenen in de Jaap Edenhal, maar keert weer terug naar de club waar hij eerder al vijf jaar actief was.

Bjorn Borgman CAIROX HIJS Hokij
Foto: Robert Bos

Borgman wordt gezien als één van de betere jeugdspelers in Nederland. In 46 BeNe League optredens prikte de de youngster één goal binnen en stond hij zes maal aan de basis van een treffer in Amsterdam. Het terugtrekken van Tigers uit de BeNe League heeft geen invloed gehad op de beslissing van de verdediger, de overstap was al beklonken voor het nieuws vanuit Amsterdam bekend werd gemaakt.

Previous Carolina bezorgt New York eerste nederlaag, Sharks denderen langs Colorado
Next Oranje mannen wacht hels karwei op WK Division IB in Estland