Jens Engelen verruilt Antwerp Phantoms voor Microz Eaters Geleen


Jens Engelen Microz Eaters Geleen
Foto: Kurt Tops

Microz Eaters Geleen heeft de tweede versterking voor het komende seizoen binnen. Gisteren brachten de Limburgers het nieuws naar buiten over het aantrekken van Mike Verschuren, vandaag komt daar de naam van Jens Engelen bij.

ENGELEN DEFENSIEVE VERSTERKING

De 27-jarige verdediger maakt de overstap van Antwerp Phantoms, waar hij vorig jaar na een absentie van twee jaar weer de schaatsen aantrok. Daarvoor was hij onder anderen  zeven seizoenen in het shirt van HYC Herentals actief op onze ijsbanen. Het is niet de eerste keer dat Engelen in Nederland speelt. Eerder was hij een jaartje aan de slag bij Tilburg Trappers.

Jens Engelen Microz Eaters Geleen
Foto: Kurt Tops

Daarnaast speelde de 1m92 lange defense ook één seizoen in de Britse National Hockey League, bij Solway Sharks in Dumfries. Door het stoppen van Glenn Bakx was het aantrekken van een verdediger een prioriteit voor de Limburgers. De geboren Lierenaar heeft voor één seizoen getekend op Glanerbrook.

Afgelopen seizoen was de Belgische defence goed voor twaalf punten (2G, 10A) in twintig duels bij Phantoms.

Previous Tampa Bay en Pittsburgh sensationeel gesweept door Columbus en New York
Next Alex Andjelic nieuwe hoofdcoach Zoetermeer Panters