Jens Engelen bindt schaatsen weer onder


Een nieuwe roster update vanuit Deurne. Daar hebben de Antwerp Phantoms de 26-jarige Jens Engelen vast weten te leggen voor komend seizoen. Hiermee halen de Phantoms een speler binnen die de club al goed kent aangezien Engelen al actief was in de jeugd bij de Antwerpenaren.

Na uitstapjes naar Herentals en Tilburg is Engelen zijn heil in het buitenland gaan zoeken. Zo was de defender in 2014 te vinden in de Schotse competitie bij de Solway Sharks. Engelen heeft ook altijd deel uitgemaakt van het nationale team van Belgie, zowel in de jeugd als bij de senioren. Er komt dus een schat aan ervaring bij op het blauw/gele nest in Antwerpen.
Engelen is afgelopen week al aangesloten bij de groep en heeft al fanatiek meegetraind.

Image by David Morrison
Previous Schema WK 2019 bekend: Deze wedstrijden moet je in de gaten houden
Next 24 augustus: IJshockey clinic voor KWF kankerbestrijding op Stappegoor