Wannes Moons laatste aanwinst voor Eaters Limburg


Wannes Moons wissel voor de toekomst

De straks 17-jarige Wannes Moons speelde het voorbije seizoen reeds op BeNe League-niveau bij Phantoms Antwerp. Deze jonge verdediger, afkomstig uit de HYC Herentals jeugdrangen,  heeft met zijn 1m95 natuurlijk een voordeel inzake reikwijdte. En toonde ook bij het Belgisch team U18 en U20 de voorbije jeugd WK’s dat ook zijn potentieel groot is.

Wannes Moons in actie op het WK U20
Wannes Moons in actie op het WK U20

Belgische voorbeelden in eigen rangen

Onder de vleugels van de twee ervaren Belgische verdedigers, Vadim Gyesbreghs en Jens Engelen zal deze jonge Kempenaar heel wat kunnen leren. Na het toch ietwat onverwachte afscheid van Remco Knoren is de Geleen-selectie nu weer  compleet. Plan voor Moons is natuurlijk een volgende sportieve stap te kunnen zetten. En zo heel wat speelminuten bij de wel sterke Eaters van Coach Andy Tenbult af te dwingen in het aankomend seizoen 2019/2020.

Previous Börje Salming; Zweeds icoon in Toronto
Next Zoetermeer Panters haalt Hongaar Ferenc Kocsis binnen