Zoetermeer Panters haalt Hongaar Ferenc Kocsis binnen


Ferencs Kocsis - Zoetermeer Panters

Zoetermeer Panters heeft de tweede importplek vervuld voor het komende seizoen. De 24-jarige aanvaller Ferenc Kocsis is aan de selectie toegevoegd. Dusan Kmec verlengde eerder al zijn lopende overeenkomst, terwijl goalie Lauri Ramö terugkeerde naar Finland.

KOCSIS: HONGAARSE SLAGKRACHT

De aanvaller is afkomstig van Újpesti Torna Egylet (UTE), dat uitkomt in de Hongaarse Erste Liga. Hij was daar vorig seizoen goed voor 29 punten (11G, 18A) in 58 duels. In het reguliere seizoen eindigde UTE als vierde, waarna het in de halve finale van de play-offs werd uitgeschakeld door Csíkszereda. Ferencváros, de oude club van Preston Shupe, werd uiteindelijk landskampioen.

Ferencs Kocsis - Zoetermeer Panters

Kocsis is de vierde nieuwkomer in de selectie van Zoetermeer Panters. Eerder trok de ploeg van de nieuwe hoofdcoach Alex Andjelic Cas Neuman, Dean Versteeg en Jim Gudden aan.

Bijna alle 1000 Face-Off Magazine zijn uitverkocht ⇒ Bestel snel, OP IS OP!

Previous Wannes Moons laatste aanwinst voor Eaters Limburg
Next ERA Renomar HYC presenteert Nathan Pancel