24 augustus: IJshockey clinic voor KWF kankerbestrijding op Stappegoor


Ton van Bommen KWF

Vrijdag 24 augustus zal Tilburg Trappers vrijwilliger Ton van Bommel een zes uur durende ijshockey clinic geven op Stappegoor in Tilburg. De opbrengst zal in zijn geheel naar KWF kankerbestrijding en Alpe d’Huzes gaan. De clinic begint om 11:15 uur en vindt plaats op Stappegoor.

IEDEREEN VERLIEST IEMAND AAN KANKER

De keiharde realiteit is tegenwoordig dat kanker nagenoeg niemand meer ongemoeid laat. “Ik heb mijn zus verloren aan deze ziekte en mijn vrouw heeft non hodgkin. ‘Gelukkig’ is het een stilstaande variant, maar er komt genoeg bij kijken om het onder controle houden.” vertelt Van Bommel.

Van Bommel is inmiddels een kleine tien jaar bij Tilburg Trappers te vinden en ook dochter Naomi is gek van ijshockey. “Na de warming up en tussen de periodes door zorg ik ervoor dat de spelers het ijs op kunnen en soms ga ik mee als materiaalman. Naast ijshockey hou ik van darten en autosport. Ik heb in 2012 een dartmarathon gedaan van 42 uur voor het KWF.”

DE CLINIC

Afbeeldingsresultaat voor peter van biezen
Trappers icoon Peter van Biezen is ook van de partij op de ijshockeyclinic (Foto: Arie Leeuwesteijn)

Van Bommel -voor de gelegenheid door Bauer in een outfit gestoken- gaat een ijshockeyclinic verzorgen om geld te generen voor kankeronderzoek. “Het is zo ontzettend belangrijk dat er onderzoek gedaan blijft worden. Deze ziekte moet een keer ‘verslagen’ worden, daarom zet ik mij hiervoor in. Het is de bedoeling dat ik, samen met clubicoon Peter van Biezen, de clinic ga verzorgen. Bedrijven en vrienden kunnen zich aanmelden om kennis te maken met de sport.”

“Het is een unieke ervaring voor iedereen die wel eens de sfeer van top ijshockey wil ervaren en op het officiële ijs wil staan. Een ijshockey clinic is een leuke manier van teambuilding en is daarom geschikt als groepsuitje voor bedrijven. Voor een sponsorbedrag van €500,- kun je als bedrijf of vriendengroep met 25-30 personen een uur lang een mooie ervaring opdoen!”

SPONSORS EN LOTERIJ

Sponsors zijn belangrijk voor Van Bommel om deze clinic mogelijk te maken. “Zonder hen kan ik niet heel veel beginnen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors of donateurs die iets willen doneren. Ik wil gewoon heel graag een mooi bedrag bij elkaar brengen.”

Op dit moment zijn de volgende bedrijven aan de clinic verbonden:

Sponsors Clinic“Maar! Dat mogen er altijd meer zijn natuurlijk. Alle bijdragen zijn welkom en daarom organiseren wij ook een loterij op de dag zelf waar je een barbecue mee kunt winnen. We gaan er een prachtige dag van maken waarbij we een mooi geldbedrag bij elkaar halen.”

DONATIES

Face-Off stelt haar volgers in de gelegenheid om via een Tikkie bedragen te doneren. Wil je een bedrag doneren? Klik dan op het bedrag van jouw keuze. Wij verzamelen de bedragen en zorgen dat het bij Ton en Peter terecht komt. Je kunt tot en met 23 augustus doneren:

€2,00 – https://tikkie.me/pay/4gel7pgc80ma347ksal0
€5,00 – https://tikkie.me/pay/brsp0fu8lsi2qekj6ed8
€10,00 – https://tikkie.me/pay/qbjp3rflin8h9ni2qvcn

Wil je een groter bedrag doneren? Graag! Dat mag natuurljk ook. Dat kan naar:

NL86 INGB 0008 0062 10

t.n.v. Face-Off
onder vermelding van: KWF Clinic Ton van Bommel

MEER INFORMATIE

Heb je nog vragen en wil je meer weten over deze clinic? Dan kun je contact opnemen met Ton van Bommel via

Mail: tonlindabommel@kpnmail.nl
Mobiel: 06-51822044

Previous Jens Engelen bindt schaatsen weer onder
Next Tilburg Trappers klaar voor de start van het seizoen