Mike Verschuren van Den Haag naar Geleen


Verschuren IJshockey
Foto: Robert Bos

Mike Verschuren verlaat na één seizoen CAIROX HIJS Hokij. De aanvaller maakt de overstap naar Microz Eaters in Geleen. Nadat de broers Verschuren allebei vanuit Eindhoven hun eigen weg gingen, is het duo vanaf komend seizoen weer samen op het ijs te zien in hetzelfde shirt.

Mike Verschuren
Foto: Robert Bos

SOBER SEIZOEN

Waar broer Nick in Geleen afgelopen seizoen zijn draai redelijk snel had gevonden in Limburg, gold dat iets minder voor Mike in het Haagse. In 25 duels kwam de jongste van de broers tot 33 punten voor de ploeg van Chris Eimers. De 26-jarige forward speelde vorig jaar ook nog in Nieuw-Zeeland bij West Auckland Admirals en gaat komend seizoen aan het derde avontuur in de BeNe League beginnen. Na Eindhoven en Den Haag volgt nu dus Geleen.

“Ik kijk er naar uit om komend seizoen in het shirt van Geleen te spelen, maar ook om weer samen met mijn broer te gaan spelen. Elk jaar hebben Peter Knops en ik contact gehad, om mij bij Geleen te krijgen en nu is het dan eindelijk gelukt. Ik heb mijn keuze gemaakt omdat ik aankomend seizoen een doel heb, dat is prijzen pakken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de selectie voor aankomend seizoen nog sterker is dan vorig jaar en dat we voor de prijzen gaan spelen.” laat Mike Verschuren weten op de website van de Eaters

Previous China dompelt weifelend België in rouw: degradatie een feit
Next Oranje dames, Tilburg Trappers, Oranje mannen en Tampa Bay