4-on-4: Alex Burrows, Final Four, Olympische Spelen en de U18 Dames


Komende week start het Olympisch ijshockey toernooi weer. Pakt Canada weer het goud nu er geen spelers mee doen uit de NHL?

Jeroen V: Ik zet mijn geld toch op de Europese teams. Rusland en Zweden zijn voor mij de topfavorieten. Dat Zweden Rasmus Dahlin in de gelederen heeft maakt het toernooi extra interessant in het kader van de NHL Draft 2018. Stiekem reken ik in dit toernooi op zijn grote doorbraak met als gevolg Zweeds goud.

Cor: De basis van Canada is zo breed, dat zou zelfs met de derde of vierde keus nog hoge ogen gooien. Al kunnen de Russen gaan verrassen. Gaan de Russen echt als een team spelen, dan zou ik daar mijn geld op inzetten, al blijft de discipline van de Russen het grootste vraagteken.

Jeroen G: ik ga toch voor Rusland!  Canada heeft een getalenteerde groep, maar Datsyuk, en alle sterren uit de KHL gaan goud pakken.

Reginald: In de breedte is Canada natuurlijk enorm sterk en de topfavoriet; ook Zweden of USA gaan vol voor die gouden plak dus laat het maar spannend wezen, ook zonder NHL-toppers.

Previous Canada en Team USA winnen ook hun tweede duel
Next Donny Pohlman (Amsterdam Tigers) breekt pols: seizoen voorbij