4-on-4: Alex Burrows, Final Four, Olympische Spelen en de U18 Dames


Final Four Weekend IJshockey Face-Off

Wat verwachten jullie van het Final Four Weekend in de BeNE League?

Jeroen V: Ik verwacht geen hele grote verrassingen, Den Haag en Heerenveen zullen elkaar op zondag tegenkomen in de finale. Den Haag is daarin de favoriet en als zij geconcentreerd hun eigen spel spelen, zie ik ook daar geen verrassing plaatsvinden.

Cor: Hijs, tenzij het tegen gaat zitten, maar dat verwacht ik niet. Ze zullen gefocust zijn. Wat ik wel schandalig vindt is dat ze de wedstrijd om plaats drie en vier hebben afgeschaft.

Jeroen G: een verrassing hangt in de lucht. Normaal gesproken zal het tussen Den Haag en Heerenveen gaan. Ik ga toch voor Heerenveen, aangezien ze het “thuisvoordeel” hebben.

Reginald: Zowel de Belgische als Nederlandse Final Four tweedaagse zou wel eens kunnen verrassen; de favoriet lijkt Hijs maar als Heerenveen zich overtreft, Nijmegen een topdag heeft of Geleen werkelijk compleet kan aantreden, kan de uitslag van één wedstrijd in zo’n K.O. systeem wel even anders uitpakken. En dat geldt in België ook; ook daar kunnen kwetsuren, schorsingen of wat onderschatting onverwachte scores teweeg brengen.

Previous Canada en Team USA winnen ook hun tweede duel
Next Donny Pohlman (Amsterdam Tigers) breekt pols: seizoen voorbij