4-on-4: Oranje, NHL in Zweden, Gunco Panda’s en Guus van Nes


In de 4-on-4 van Face-Off geven drie redacteurs en één gastredacteur elke dinsdagavond hun mening over vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey. Rowdy van  Grieken, Richard de Weijze en Jeroen de Groot beantwoorden de vragen van Ed Versteeve.

Deze week is Perry van Boxtel de gastredacteur. Perry stelt zich natuurlijk eerst even voor aan jullie:

,,Mijn naam is Perry van Boxtel, 44 jaar oud en geboren en getogen in Tilburg. Ik ben gehuwd, heb twee kinderen, en -hoe kan het anders- fervent supporter van de Tilburg Trappers. Ik ben in de jaren ’90 toevallig besmet geraakt met het ijshockeyvirus, in de toenmalige Pelikaanhal. Een aantal jaren had ik daar een seizoenskaart. Dat was in de tijd van bijvoorbeeld de Gunco Panda’s uit Rotterdam en Peter Langhout Reizen Utrecht.

Daar was ik bij Trappers vooral onder de indruk van de Rus Igor Akulinin (#4). Na de verhuizing naar Stappegoor heb ik een aantal jaar het ijshockey overgeslagen. Maar sinds 2010 is het virus in alle hevigheid teruggekeerd, en intussen is mijn zoon van 11 jaar ook besmet geraakt. Ieder weekend staan mijn zoon en ik fanatiek in het sfeervak de spelers aan te moedigen!’

Perry van Boxtel Face-Off

Dit kwartet beantwoord deze week vragen over de mannen in Oranje, de NHL duels in Zweden, de documentaire over de Gunco Panda’s en Guus van Nes. Wil jij ook een keer één van de deelnemers aan de 4-on-4 worden? Face-Off nodigt jou uit om hier actief aan mee te doen!

Previous UPDATE: Antti Niemi van Florida Panthers naar Montreal Canadiens
Next Open brief aan TV West: Beste Menno Tamming