België een na laatste na nederlaag tegen Roemenië

België verloor voor de vierde keer op het IIHF wereldkampioenschap en eindigde een na laatste. Door de winst op Chinese Taipei degradeert Chinese Taipee en blijft België in het U20 divisie II B.

België – Roemenië 0-4

België begon met goalie Tibe Palinckx in het doel. Na vier minuten was het Tas Szabo die Roemenië op voorsprong zette. Roemenië had in de eerste periode twaalf schoten en België vijf. In de tweede periode was Roemenië wederom de bovenliggende partij. Een penalty shot zorgde voor de 2-0. Csonger Antal scoorde een penalty shot na een hooking penalty van Stefan Aben. Vijftien minuten voor tijd scoorde Ronald Orlog 3-0. En 31 seconden voor tijd was het Tas Szabo die zijn tweede goal scoorde en daarmee de eindstand van 4-0 op het scorebord zette.