Los Angeles vloert Colorado, Bruins verslaan Flyers


Face-Off IJshockey NHL

Weer zes lekkere duels in de NHL. Het duel van Carolina werd geschrapt vanwege het NHL COVID protocol, Los Angeles vloerde Colorado en Boston won na een heerlijk duel van Philadelphia.

Lees ook: Washington krijgt boete van NHL

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche 4-2

0-2 na 19 minuten spelen. Goal en assist Nathan MacKinnon. Colorado leek op weg naar de winst. Los Angeles stak daar een stokje voor met vier unanswered goals. Anze Kopitar zette namens de Kings twee assists op het bord.

Boston Bruins – Philadelphia Flyers 5-4 SO

De Flyers leken de zege te stelen. Na 40 minuten stond het 0-2. Boston zette de zaak recht in het slotstuk, om de zege in shootouts te pakken. Krejci pakte twee punten mee bij Boston. De 39 saves van Carter Hart waren niet genoeg voor Philadelphia.

Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 2-3 OT

Columbus scoorde vroeg in periode één en drie. De Bolts twee keer in het middenstuk. Brayden Point besliste het duel in overtime, waardoor Tampa Bay op een 100% score blijft staan.

New York Islanders – New Jersey Devils 4-1

Jordan Eberle scoorde zijn eerste twee goals van het seizoen. Semyon Varlamov moest na dik 142 minuten weer eens een tegengoal incasseren. Het was de eerste nederlaag van New Jersey in reguliere speeltijd dit seizoen.

Ottawa Senators – Winnipeg Jets 1-4

De Jets poeften in de tweede periode van 0-1 naar 0-4. Mark Scheifele en Nikolaj Ehlers hadden beiden een goal en assist voor Winnipeg.

Vancouver Canucks – Montréal Canadiens 3-7

Tot 2-2 ging het gelijk op. In het middenstuk knalde Montreal vier goals tegen de touwen en was het duel gespeeld. Tyler Toffoli pikte twee goals mee voor de Habs, die aan de leiding gaan in North.

Previous Noah Muller verdedigende aanwinst Tilburg Trappers
Next Diego Hofland velt Herner EV met vier goals