Transfer Talk: Eef Gerritsen Select 4-U Devils Nijmegen


Eef Gerritsen - Boston Jr. Bruins

Begin deze maand maakte Select 4-U Devils Nijmegen bekend dat Eef Gerritsen zijn rentree maakt bij de ploeg uit de Keizerstad. De nog net 19-jarige aanvaller heeft inmiddels een karrenvracht aan buitenlandse ervaring opgedaan. In de tussentijd speelde hij in eerdere periode bij de Devils al 36 competitiewedstrijden en zes play-off wedstrijden in de BeNe League. Via Skype vroegen we Eef naar die ervaringen in het buitenland en hoe het weer voelt om aan te sluiten bij Nijmegen.

Lees ook: Select 4-u Devils Nijmegen haalt Jesse Gabrielle terug naar BeNe League

Tekst gaat verder na de video

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland en België, als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Restart NHL is kans voor Daniel Sprong om zich te laten zien
Next Lancering Face-Off TV dichtbij