Deel 2 – Hoe is het met: Ron Berteling


Ron Berteling
Foto: Robert Bos

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Kijk ook: Deel 1 – Hoe is het met: Ron Berteling

Ron Berteling – Deel 2

Woensdagochtend zag je het eerste deel van een lang gesprek met Ron Berteling. In het tweede deel praat Mister IJshockey onder andere over het jeugdijshockey, Nederland U20, zijn persoonlijke doelen, het ijshockey van toen en zijn beste tegenstanders op het ijs.

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Chiefs Leuven strikt Canadese goalie Stefano Cantali
Next Mike Santaguida, goalie aanwinst voor Bulldogs de Liège