Deel 1 – Hoe is het met: Ron Berteling


Ron Berteling ijshockey

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf en betrokkenen. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken hoofdrolspelers nu niet bij het ijs maar in hun vertrouwde thuisomgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Ron Berteling

Ron Berteling. Mister IJshockey. Een man met passie voor de sport. Nog steeds. Kort door de bocht gezegd: ‘Gooi een kwartje in Ron en hij praat vijf kwartier in een uur.’ En zo geschiedde. In het eerste deel van het gesprek gaat Ron in op zijn vertrek bij Alcmaria Flames, wat hij gaat doen, het BeNe League seizoen, Amsterdam Tigers in de Eerste Divisie en het Nationale Dames team.

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Hoe is het met: Kevin van Looveren van ERA Renomar HYC
Next Chiefs Leuven strikt Canadese goalie Stefano Cantali