Hoe is het met: Kevin van Looveren van ERA Renomar HYC


Kevin van Looveren ERA Renomar HYC
Foto: Kurt Tops

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Kevin van Looveren

We spraken de doelman over het afgelopen seizoen van Herentals, de sensationale bekerfinale, Winnie Shupe en we kregen antwoord op de vragen van onze Face-Off fans. Je krijgt ook een verrassend antwoord op de vraag wie het voorbeeld was van Van Looveren als goalie.

ABONNEREN OP YOUTUBE: WAAROM?

Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Face-Off. Dat doe je hier. Face-Off heeft het grootste ijshockey archief van Nederland als het gaat om interviews met jouw sporthelden en de tofste video’s. Bij 1000 abonnees kunnen wij in de (nabije) toekomst hele toffe, nieuwe content gaan brengen op ons YouTube kanaal, waarmee wij de ijshockey sport nog verder omhoog kunnen stuwen!

Previous Theo van Gerwen algemeen directeur IJshockey Nederland
Next Deel 1 - Hoe is het met: Ron Berteling