Hoe is het met Julie Zwarthoed?


Julie Zwarthoed
Julie Zwarthoed - SDE HF (Foto: Mats Bekkevold)

In de nieuwe (tijdelijke?) rubriek ‘Hoe is het met’, Skypen wij met spelers en staf van diverse clubs in diverse competities. Ook hun leven stond even stil toen het Coronavirus de competities vroegtijdig lieten stoppen. Daarom nemen wij komende weken contact op met spelers en staff en vragen hoe het met ze gaat. Hoe ze afgelopen seizoen hebben beleefd, wat ze op dit moment doen en wat de plannen zijn.

Julie Zwarthoed

Afgelopen dinsdag belden we met Julie Zwarthoed om te vragen hoe het met haar ging. De speelster van SDE HF stond ons vanuit Zweden met een glimlach te woord. Daaruit ontstond een gezellig gesprek wat jullie kunnen kijken of beluisteren. Het Skype-interview is hieronder te vinden. Als jij deze video tof vindt, vergeet dan zeker niet deze te liken en je te abonneren op ons kanaal.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Van origineel tot eng, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Metropolitan Division
Next Hoe is het met Ruud Leeuwesteijn?