Hoe is het met Ruud Leeuwesteijn?


Ruud Leeuwesteijn. Foto: Arie Leeuwesteijn.

In de nieuwe (tijdelijke?) rubriek ‘Hoe is het met’, Skypen we met spelers en staf van diverse clubs in diverse competities. Ook hun leven stond even stil toen het Coronavirus de competities vroegtijdig lieten stoppen. Daarom nemen wij komende weken contact op met spelers en staf en vragen hoe het met ze gaat. Hoe ze afgelopen seizoen hebben beleefd, wat ze op dit moment doen en wat ze van plan zijn te doen.

Ruud Leeuwesteijn

Eerder deze week sprak Barend Hoogteijling met Ruud Leeuwesteijn, goalie bij Tilburg Trappers. De goalie die alweer een aantal seizoen samen met Ian Meierdres onder de lat staat, mist zijn teamgenoten. Ruud doet in zijn achtertuin zijn work-out om fit te blijven. Wil je terugluisteren wat hij nog meer had te vertellen? Bekijk het interview hieronder. Als je het interview leuk vind, geef de video een like. En als je nog niet hebt geabonneerd, abonneer even op ons kanaal!

Twee maanden eerder

Twee maanden geleden beleefde Ruud Leeuwesteijn nog een shutout tegen Krefelder EV. 1981. Het verslag is hier terug te lezen. Een video over hoe de goalie zijn shutout vierde, is hieronder te zien.

 

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Julie Zwarthoed?
Next Hoe is het met Isabelle Schollaardt?