Hoe is het met Isabelle Schollaardt?


Isabelle Schollaardt
Isabelle Schollaardt (Foto: Barend Hoogteijling - Face-Off.nl)

Deze week zijn wij begonnen met een nieuwe rubriek. Daarvoor hebben wij al diverse speelsters en spelers benaderd en zullen dat komende tijd nog genoeg doen. Zo kunnen wij jullie komende tijd gedurende deze gekke tijden voorzien van leuke content. We praten met spelers en staf over hoe het met ze gaat, waar ze mee bezig zijn. Daarbij gebruiken wij ook hele leuke vragen die wij van onze volgers via onze Instagram-pagina toegezonden krijgen.

Isabelle Schollaardt

Barend Hoogteijling vroeg aan Isabelle Schollaardt of zij mee wou werken aan een interview. “Leuk idee”, zei Isabelle.  Vandaag hebben wij dus voor jullie het interview met de speelster van Hijs Hokij Den Haag en Oranje Dames. We stelden een aantal vragen waaronder een aantal leuke vragen vanuit onze volgers. Het Skype-interview is hieronder te vinden. Als jij deze video tof vindt, vergeet dan zeker niet deze te liken en je te abonneren op ons kanaal.

2019

In 2019 spraken we Isabelle nadat ze met haar team het U16 kampioenschap had gewonnen.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Ruud Leeuwesteijn?
Next Van 'good boy' tot vechtersbaas, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Central Division