Hoe is het met Glynis Barton?


Glynis Barton
Glynis Barton (Foto: Barend Hoogteijling - Face-Off.nl)

In de nieuwe (tijdelijke?) rubriek ‘Hoe is het met’, Skypen wij met spelers en staf van diverse clubs in diverse competities. Ook hun leven stond even stil toen het Coronavirus de competities vroegtijdig lieten stoppen. Daarom nemen wij komende weken contact op met spelers en staf en vragen hoe het met ze gaat. Hoe ze afgelopen seizoen hebben beleefd, wat ze op dit moment doen en wat ze van plan zijn te doen.

Glynis Barton

Dinsdagochtend sprak Barend Hoogteijling met Glynis Barton. Speelster bij Smoke Eaters Geleen en natuurlijk de Oranje Dames. Glynis is op dit moment herstellende van een blessure en de daaruit volgende operatie. Zelf spreekt ze van geluk dat zij net voordat het Coronavirus echt uitbrak, nog snel geholpen kon worden. De topdokter in België heeft flink aan de knie gewerkt, er zijn ‘vier operaties in één’ uitgevoerd. Omdat Glynis snel geholpen kon worden is de kans op volledig herstel vele malen groter. Tevens spreekt zij alleen maar vertrouwen uit naar het revalideren omdat ze zoals ze dat zelf zegt; er erg ervaren in is. All eyes on World Championship 2021.

Het Skype-interview met Glynis is hieronder te vinden. Als jij deze video tof vindt, vergeet dan de video niet te liken en te abonneren op ons kanaal.

Februari 2020

Cor Machielsen sprak in februari nog op de ‘normale’ manier, face to face, met Glynis na één van de wedstrijden tegen Oostenrijk. Dat interview is hieronder te zien:

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Jay de Ruiter keert na twee jaar Amerika terug bij Den Haag
Next Van origineel tot eng, ze horen erbij! De mascottes van de NHL, Metropolitan Division