Gebroeders Verschuren, verrassingen, Guus van Nes en toffe dingen


De bekertoernooien zijn (nagnoeg) afgerond en de eerste wedstrijden in de BeNe League zijn gespeeld. Op basis van wat jij gezien hebt van deze duels: welke ploeg zal het meest verrassen dit seizoen?

Paul: Op basis van wat ik heb gezien denk ik dat Chiefs Leuven het meest zal verassen in de BeNe League. In de bekercompetitie was er al een verrassing tegen ERA Renomar HYC. Afgelopen weekend stuntte het al in de BeNe League tegen Select 4-u Devils. Hier zal het zeker niet bij blijven denk ik.

Reginald: Alle teams hebben toch al een dozijn wedstrijden afgehaspeld dit seizoen. We hebben dus al wat verrassingen gehad. De sterke seizoensaanhef van Heerenveen is verrassend. Hoor nu wel menigeen zeggen dat het verwacht werd, twee maanden geleden hadden we allemaal wel Flyers-vraagtekens. Herinner je even de imposante lijst vertrekkers. Tony Demelinne, Sjoerd Idzenga, Marco Postma, Todd Ratchford en Niels Van der Vossen om maar zo even een lijntje te noemen dat wegviel in het Noorden.

Oscar:  Om eerlijk te zijn heb ik nog maar heel weinig gezien van de BeNe Leaque gezien maar ik verwacht dat er weinig verassingen zijn ten opzichte van afgelopen seizoen. Tot nu toe zal ik mijn kaarten zetten op Heerenveen en Herentals samen met Den Haag.

Stef: Ik zie dat Chiefs Leuven goed gestart is. Kunnen ze dit een volledig seizoen aan, dan zijn zij de verassing voor mij. Ik heb ook een goed gevoel bij Bulldogs de Liège. Je kan natuurlijk wel zien dat ik dit seizoen de Nederlands clubs nog niet aan het werk gezien heb. Daar zal nu wel verandering in komen en wie weet veranderen mijn voorspellingen dan wel.

Previous Bobcats spelen gelijk en verliezen: "Hier leren we van."
Next Boston vergooit 4-0 voorsprong tegen Florida, Arizona stopt winning streak St. Louis