Gebroeders Verschuren, verrassingen, Guus van Nes en toffe dingen


Guus van Nes is lekker bezig in Quinnipiac. In zijn eerste college seizoen laat hij zich prima gelden en hij was natuurlijk op Development Camp bij San Jose. Wat verwachten jullie van zijn seizoen bij de Bobcats?

Guus van Nes met de puck van zijn goal

Stef: Ik denk dat Guus het daar prima doet en zal blijven doen. Eerder dit seizoen konden we al lezen hoe positief hoofdcoach Rand Pecknold over hem was. De attitude van Guus en het vertrouwen dat hij krijgt van de hoofdcoach, leveren op. Kijk maar naar zijn persoonlijke prestaties tot op heden. Dat zit goed. Als hij dit constant kan blijven tonen, dan draait hij daar een geweldig seizoen.

Paul: Ik verwacht dat het een leerzaam seizoen voor Guus van Nes zal worden bij Quinnipiac Bobcats. Dat hij de dingen die hij goed doet óók goed blijft doen maar ook aan zijn minpunten zal werken. Verder dat hij zijn goals en assists zal meepikken. De teller is inmiddels van de hatelijke nul af. Dit zal zeker wel naar meer smaken voor hem.

Reginald: Guus speelt al vijf jaar in de VS, dus weet perfect hoe en wat. Blijft ie gespaard van kwetsuren en draait het team goed; dan zal ie snel bovendrijven en punten scoren. En die zijn nodig in een door statistieken gedreven wereldje. Nu is ie niet top 10-punter in het eigen team; dus eerst daar wat plaatsen opschuiven is het motto. Na Kerst dan zullen we de echte Guus zien doorstoten, hoop ik.

Oscar: Met de Guus van Nes update worden we netjes op de hoogte gehouden van onze landgenoot en ik verwacht een mooi seizoen voor de Bobcats en het kampioenschap zal gezien de stand wel wat moeilijk zijn. Maar het is natuurlijk een mooie buitenlandse ervaring voor Guus van Nes en hopelijk zien we hem een keer terug in de NHL aangezien zijn vorige deelname aan het Development Camp van San Jose.

Previous Bobcats spelen gelijk en verliezen: "Hier leren we van."
Next Boston vergooit 4-0 voorsprong tegen Florida, Arizona stopt winning streak St. Louis