Gebroeders Verschuren, verrassingen, Guus van Nes en toffe dingen


Face-Off blijft bezig om ijshockey in de spotlights te zetten. Het team is uitgebreid om nog meer aanwezig te zijn bij ijshockeywedstrijden en alles er omheen. Wat is tot nu toe je leukste ervaring die je hebt opgedaan bij Face-off? En wat zou je graag nog (eens) willen doen?

Face-Off

Oscar:  Mijn leukste ervaring voor Face-Off blijft tot nu toe om aanwezig te zijn op het WK in Denemarken in 2018. En wat voor mij vrij hoog op het lijstje staat om te doen is de NHL Global series of een NHL wedstrijd in Canada (bij voorkeur natuurlijk Vancouver Canucks).

Stef: Tijdens de IIHF Continental Cup in Mechelen heb ik veel Face-Off collega’s voor het eerst ontmoet. We hebben veel ijshockey gezien en besproken. Als nieuweling heb ik daar al veel geleerd en zag ik dat die Face-Off collega’s me nog veel kunnen en zullen bijleren. Hopelijk volgen er nog meer momenten met de Face-Off bende! Ik zou graag met een Face-Off hoodie mee op de foto staan, bij de opening van de nieuwe schaatsbaan in Turnhout. Of in een realistisch scenario, in Antwerpen.

Paul: Namens Face-Off aanwezig zijn bij de wedstrijd om de Ron Berteling Schaal is tot nu toe mijn leukste ervaring. Het was ook mijn allereerste ‘officiële’ wedstrijd voor team Face-Off. Ik vond het erg leuk om dichtbij de spelers en coaches te mogen komen. Ook heb ik inmiddels al wat keren voor de camera gestaan. Dit is mij ook goed bevallen. Het schrijven van wedstrijdverslagen vind ik ook leuk om te doen. Hiermee wil ik zeker door blijven gaan.

Reginald: Dat Face-Off is uitgegroeid is op goed twee jaar tot het ijshockeymedium binnen onze contreien is top. En er valt nog heel wat te willen doen. Denk maar aan podcasts, vlogs, streams. En meewerken aan het structureren, het professioneleren van de sport in onze regio.

Previous Bobcats spelen gelijk en verliezen: "Hier leren we van."
Next Boston vergooit 4-0 voorsprong tegen Florida, Arizona stopt winning streak St. Louis