Face-Off Hockey Playlist – De drie van Kjelt Vlaardingerbroek


Kjelt Vlaardingerbroek
Foto: Robert Bos

Elke eerste van de maand publiceren wij onze Face-Off Hockey Playlist via Spotify. Een top-30 van ijshockeynummers, samengesteld door onze redactie en de ijshockeyfans. Daar verschijnen ook drie nummers in van een speler, coach of vrijwilliger. Hij of zij legt uit waarom deze nummers in onze lijst staan. De top-30 van november is online (die vind je hier). Deze week heeft Kjelt Vlaardingerbroek, speaker en muziektechnicus bij CAIROX HIJS Hokij drie nummer aan de lijst toegevoegd. Wil jij een nummer voor de playlist aanmelden? Mail dan naar tessa.schoenmakers@face-off.nl en geef jouw nummer door!

1. Showtek – The World Is Mine

“Al jaren lang het opkomstnummer van HIJS Hokij en een nummer dat echt bij de club hoort! Vanaf de jeugd tot de lagere- en hogere divisies word dit nummer gedraaid. Met teksten als ‘We win, You lose, We live, You die’ is dit het prefecte nummer om het ijs op te stappen!”

2. Snollebollekes – Links Rechts

“Dit nummer mag natuurlijk niet in deze lijst ontbreken! In het jaar dat wij drie prijzen wonnen, ben ik begonnen met het draaien van dit nummer. Dat jaar waren wij in De Uithof ongeslagen en was het dus elke wedstrijd feest. Na het eindsignaal begon ik elke wedstrijd opnieuw van ‘Links naar Rechts’ te draaien, zodat supporters bekend werden met dit nummer. Dat werd één groot succes! Het hoogtepunt was dat dit nummer bij de BeNe League finale in Heerenveen werd gedraaid en dat alle 800 meegereisde Haagse supporters van ‘Links naar Rechts’ gingen op de tribunes! (dat kun je hier zien) Een moment om nooit te vergeten.”

3. DJ Ötzi – Sweet Caroline

“Het nummer wat bij HIJS altijd te horen is als de derde periode van start gaat. Een leuk nummer wat (bijna) iedereen kent en vaak uit volle borst word meegezongen door de supporters!”

Benieuwd naar de playlist van de komende? Hou de social media kanalen in de gaten van Face-Off. Je kunt ons volgen via FacebookInstagramTwitter en Youtube. Maar je kunt natuurlijk net zo makkelijk abonneren op ons Spotify-kanaal, zodat je automatisch bericht krijgt als er een nieuwe playlist verschijnt!

Previous Calgary en Montreal winnen in overtime, wereldgoal Matthew Tkachuk
Next Verhit duel Trappers en Saale Bulls eindigt in winst Trappers