Calgary en Montreal winnen in overtime, wereldgoal Matthew Tkachuk


Face-Off IJshockey NHL

Maar twee wedstrijden afgelopen nacht maar wat een vuurwerk werd er geboden. Maar liefst twintig goals kwamen er voorbij waaronder weer een van wereldklasse. Dit keer was het Calgary’s Matthew Tkachuk die ‘between the legs’ ging en precies een seconde voor einde overtime tegen de Nashville Predators.


Cor Machielsen zag het gebeuren en brengt jullie weer up to date.

Nashville Predators – Calgary Flames 5-6 OT

4-1 stond er na veertig minuten op het scorebord en gezien de vorm van de Predators de laatste twee weken was er weinig hoop voor de Flames. Maar in de derde periode sloegen ze keihard terug. Ze kwamen terug tot 4-4. Austin Watson scoorde in de 58e minuut de 5-4 voor Nashville en toen stond Matthew Tkachuk op. De gelijkmaker 39 seconden voor tijd en in de overtime in de allerlaatste seconde met een wereldgoal.

Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens 4-5 OT

Ook hier een keiharde comeback. De Golden Knights hebben tot de 58e minuut op voorsprong gestaan. Toen maakte Brendan Gallagher de gelijkmaker voor de Canadiens. Max Domi kroonde zich tot matchwinnaar met de game winning goal in overtime.

Previous Oranje selectie pre-Olympisch toernooi Spanje bekend
Next Face-Off Hockey Playlist - De drie van Kjelt Vlaardingerbroek