Jesse Gabrielle, Top-4 BeNe League, koers IJshockey Nederland en Global Series


Volgende week is in Stockholm de NHL Global Series tussen Tampa Bay Lightning en Buffalo Sabres. Face-Off is erbij. Wat voor content zou jij graag zien dat er gemaakt wordt tijdens dit event?

Global Series TBL BUF

Damiën: De inrichting van mijn jeugdkamer bewijst dat ik graag naar het logo van Tampa Bay Lightning kijk, dus ik zal snel tevreden zijn. Mocht onze correspondent een Nederlandse fan tegenkomen, zet ze even in de spotlight! Niet iedere fan heeft een eigen club, maar iedereen die de reis maakt naar de Global Series heeft passie voor de sport en vast ook wel een goed verhaal.

Barend: Gesprekken met supporters. Wat komen ze doen, wat verwachten ze, hoe vonden ze het? Zijn het ijshockey-fanaten die alles afreizen en kijken wat maar mogelijk is? Of is het de eerste keer dat ze naar zo’n event gaan? Komen ze (de Zweedse fans) speciaal voor de NHL of omdat ze Rasmus Dahlin, Linus Ullmark, Victor Hedman en de andere Zweden willen zien? Hoe ervaren de ‘nieuwelingen’ en de ervaren fans het? Mocht je Ullmark spreken, vraag hem naar zijn helm. Waarom is hij afgestapt van de Minions, zoals hij al jaren op zijn helmen had. Zijn nieuwe helmen zijn trouwens ook weer erg mooi.

Jeroen: Contact met de supporters in en om het stadion zou een welkome aanvulling zijn. Een interview met de “grote” spelers lijkt mij ook heel tof.

Ed: Ik zou heel graag wat interviews met supporters op het buitengedeelte willen zien. Waar komen ze vandaan, waarom zijn ze er, dat soort vragen. En natuurlijk een (paar) interviews met spelers of coaches van de teams, die mogen niet ontbreken. Een actieve rol in de scrum zou al tof zijn, één op één interviews al helemaal.

Previous Van Nes noteert eerste punt van het seizoen, opnieuw winst Quinnipiac
Next Formidabele comeback Dallas, Pittsburgh walst Philadelphia plat