Eetu Moksunen versterkt de gelederen van Microz Eaters


Eetu Moksunen Microz Eaters Limburg

Microz Eaters Limburg heeft tóch een nieuwe import weten te strikken. Na het wegvallen van Matt Beer twee dagen voor de start van het seizoen, heeft de ploeg uit Geleen de Finse verdediger Eetu Moksunen aan het roster toegevoegd.

MOKSUNEN: JONG EN ERVAREN

De 22-jarige Moksunen speelde het afgelopen seizoen bij Podhale Nowy Targ in Polen. In 44 duels liet hij tien punten optekenen (2G, 8A). Zijn jeugdopleiding genoot hij bij het Finse Lukko. Op het laatste moment kwam de verdediger als free agent op de markt en heeft Eaters snel haar slag geslagen. De Fin staat te boek als een aanvallend ingestelde, rechtshandige verdediger.

Tekst gaat onder de foto verder

Eetu Moksunen Microz Eaters Limburg

Het is de bedoeling dat Geleen de nieuwe aanwinst vrijdag aanstaande al op het ijs kan zetten in het uitduel tegen CAIROX HIJS Hokij.

Previous Rögle BK gestaag naar de top in Zweden
Next Onbegrip bij Ducks-achterban over roster cut naar San Diego Gulls