Kayo van Zoest per direct weg bij Select 4-u Devils Nijmegen


Kayo Van Zoest
Foto: Paul Nicolaassen

Slecht nieuws voor Devils Nijmegen, maar prachtig nieuws voor Kayo van Zoest. Zijn onderneming Flaneur Homme is hot and happening. Nadeel: het noopt de 24-jarige aanvaller om per direct de schaatsen aan de boom te hangen.

VAN ZOEST IN EEN ACHTBAAN

Van Zoest is sinds deze zomer mede-eigenaar van het kledingmerk. “Ik ben betrokken geraakt in een overname van aandelen en daardoor eigenlijk mede-eigenaar geworden van Flaneur. Dat is een streetwear merk dat enorm booming is. Het is echt een gekkenhuis, zeker nu er een aantal bekende rappers ook deze kledinglijn prominent dragen.” Ook de Nederlandse artiest Lil Kleine draagt de kleding van Van Zoest.

Tekst gaat onder de foto verder

Kayo van Zoest
Foto: Paul Nicolaassen

“Inmiddels hebben we diverse klanten in Nederland en ook in Azië. Binnenkort willen we naar veel meer landen, daar moet ik mijn focus nu op gaan leggen.” laat de Eindhovenaar weten.

Vorig seizoen speelde de aanvaller 22 BeNe League duels voor de Devils, waarin hij goed was voor dertien punten (1G, 12A). Hij won de beker en de landstitel. Dit seizoen stond de teller nog op nul na twee wedstrijden.

Previous Veel Nederlandse talenten spelen in de Zweedse competitie
Next Tampa Bay start met winst, Pittsburgh in eigen huis onderuit