Danny Mols en Michael Van Egdom naar Turnhout Tigers


Tigers haalt ervaren duo

Deze weken draait de transfermolen op volle toeren. In België geldt immers de mei-maand als de officiële transferperiode voor binnenlandse transfers. Vandaag hebben de Tigers, de Divisie 1-club uit Turnhout, officieel de komst van Danny Mols en Michael Van Egdom bekendgemaakt.

Danny Mols, de in juni 25 jaar wordende verdediger, debuteerde in 2015 in de BeNe-League bij Tilburg Trappers. Hij speelde daarna een jaartje bij Red Eagles ’s Hertogenbosch en verlaat nu, na twee seizoenen, Nijmegen Devils.

Michael Van Egdom maakte vorig seizoen zijn come-back bij Leuven Chiefs. In dertien BeNe-League wedstrijden scoorde de 24-jarige aanvaller zes punten voor de jaarwisseling. In 2019 zagen we Michael niet meer op het Leuvens ijs. Nu bindt Van Egdom de schaatsen weer aan voor Tigers, waar hij in 2014/2015 al even voor speelde.

 

Previous Boston wint na knappe comeback tegen St. Louis
Next Jan Van Beveren naar Leuven Chiefs