Canada verliest Tavares al voor het WK is begonnen


John Tavares Canada
John Tavares - Canada

John Tavares zou één van de supersterren zijn op het WK in Slowakije. De Canadees is, nadat hij op training geblesseerd is geraakt, echter weer teruggevlogen naar Toronto. De aanvaller van Toronto Maple Leafs zou voor het eerst sinds 2016 weer uitkomen voor Canada. in dat jaar werd hij met Canada winnaar van de World Cup of Hockey.

Tavares kwam eerder uit op de WK’s van 2010, 2011 en 2012. In 22 wedstrijden was hij daarin goed voor 25 punten (16G, 9A). Tavares zal gemist gaan worden, maar Canada heeft uiteraard voldoende aanvallend talent. Zoals bijvoorbeeld het Vegas-duo Jonathan Marchessault en Mark Stone.

Mis hem niet! Face-Off Magazine is vanaf NU in de pre-order te bestellen. Claim jouw examplaar via deze link

Previous Bruins flitsen in 39 seconden langs Hurricanes
Next Het oude Oostblok regeert op eerste dag van het WK