Update: kaarten voor de bekerfinale vliegen de deur uit


Face-Off IJshockey Beker

Gisteren is de kaartverkoop gestart van de bekerfinale op zondag 3 februari. AHOUD Devils Nijmegen en HIJS Hokij Den Haag nemen het dan tegen elkaar op in De Uithof. De verwachting is dat het duel heel snel uitverkocht zal raken.

Heb je nog geen kaartje bemachtigd? Zorg dat je er snel bij bent! Dat doe je HIEROp 3 februari is er een groot event rond De Uithof waardoor het parkeren een grote uitdaging is. Hou hier rekening mee als je afreist naar Den Haag. De puck drop van het duel is om 17:00 uur.

CAIROX HIJS Hokij AHOUD Devils Nijmegen IJshockey
Foto: Paul Nicolaassen

INFORMATIE VOOR NIJMEGEN SUPPORTERS

Op 17 januari is er een voorverkoop voor seizoenkaarthouders en leden van de Vereniging IJshockey Nijmegen. Per seizoenkaart kunnen er op deze speciale voorverkoopavond maximaal 3 kaarten per persoon worden aangeschaft. Op dinsdag 22 januari en donderdag 24 januari zal de verkoop plaatsvinden voor de overige belangstellende supporters. De verkoop vindt deze dagen plaats van 19.30 uur tot 21.00 uur aan de kassa van de evenementeningang van het Triavium. 

AHOUD Devils Nijmegen zet bussen in voor het vervoer. Kaarten inclusief busvervoer kosten € 33,00 per stuk. Kaarten zonder busvervoer zijn € 16,00 per stuk.

Previous Post-season Hockey Camps: het AIHF Camp 2019
Next Definitief: Alan van Bentem is voor twee duels geschorst