Post-season Hockey Camps: het AIHF Camp 2019


Langzaam maar zeker komen we weer in de buurt van dat moment van het jaar: het reguliere seizoen loopt naar het einde toe. oké, we hebben nog wel even, maar dat laat ons niet weerhouden om te kijken naar de opties voor deze zomer!

Net als vorig jaar ben ik weer druk aan het zoeken naar alle activiteiten. Vorig jaar heb ik een enkel artikel gemaakt waarin alles terug te vinden was. Dit jaar hoop ik ieder kamp even apart aandacht te kunnen geven. Geen zorgen: tegen het einde van het seizoen volgt nog een samenvatting. Vandaag begin ik met het eerste kamp waar ik op gewezen ben: het AIHF Camp 2019. De Amsterdam Ice Hockey Foundation (AIHF) slaat de handen ineen met David Lintvelt, ambassadeur van de CIHC, en Fabienne de Ridder, van YDA hockey, om het Czech International Hockey Camp (CIHC) naar Nederland te halen.

De trainingen vinden plaats in Hoorn, van 22 tot en met 24 maart. De doelgroep van de trainingen zijn volwassen spelers. hierbij wordt zowel een beginnersgroep als een gevorderde groep samen gesteld, zodat iedereen naar eigen kunnen kan trainen. De trainingen worden gegeven door de trainers van de CIHC. Het kamp start op vrijdag de 22e omstreeks een uur of 5 met de openingsceremonie. Voor die tijd zal men natuurlijk wel nog in moeten checken, et cetera. De volledige planning is te vinden op de website, waar je je ook kan inschrijven voor het kamp. Let wel op: er zijn maar 60 plaatsen, dus je moet er snel bij zijn! De kosten: € 265 per persoon zonder overnachting, € 350 met overnachting.

Check de website: aihfcamp.wixsite.com/2019

Hou Face-Off in de gaten, want we blijven gewoon verder publiceren over de post-season trainingen en kampen!

Volgende keer: Goalie trainingen in Den Haag!

 

Zeker weten dat jouw post-season activiteiten ook op face-off.nl komen? mail naar jonathan@face-off.nl!

Previous Hamers en Zwarthoed moeten spelen voor lijfsbehoud in SDHL
Next Update: kaarten voor de bekerfinale vliegen de deur uit