De zomer komt: is er nog wat te doen?


Dordrecht Lions Face-Off

De zomer komt steeds dichterbij, en dat betekent een einde voor ijshockey. Of toch niet? Jonathan van Osta ging namens Face-Off de straat op om uit te zoeken wat er zoal te doen is in de zomer, en dat is nogal wat!

Ijshockey spelers hoeven zich geen zorgen te maken, want gedurende de zomer is er vrijwel overal in Nederland wel wat te doen. Niemand hoeft er dus afwachtend bij te zitten. Hieronder volgt een overzicht van alle activiteiten. Te beginnen met senioren, en daarna voor de jeugd. De trainingen en kampen staan boven in de lijst, gevolgd door de toernooien en wedstrijden. De indeling van de lijst is per geografisch gebied gemaakt (van west naar oost), wat het overzicht voor de lezers hopelijk makkelijker maakt.

Op pagina twee vindt je alle info voor recreanten. Op de derde pagina voor de 2e tot en met 5e divisie. Op de vierde pagina is aandacht voor de 1e divisie en de BeNe-League. Op pagina vijf behandelen we de jeugdtrainingen en ten slotte op pagina zes de goalies.

Op de tweede pagina besteden we ook aandacht (en we geven nu alvast dikke kudos!!) voor het evenement IJshockeyen voor KWF!

Heb ik nog wat gemist? Mail mij via jonathan@face-off.nl, en dan vul ik dit overzicht direct bij!

Previous Finale BeNe League: Spektakelstuk en kruitdampen
Next Sprongshow: assists, een goal en healthy scratch