De zomer komt: is er nog wat te doen?


Senioren recreanten / 5e divisie

#1

waar: De Uithof Den Haag

Organisatie: Leiden Blues

Omschrijving: De Leiden Blues organiseren ook dit jaar weer voor senioren zomerijs. Hiervoor zijn gedurende de maanden april t/m september meerdere dagen per week ijstijden ingekocht. Voor recreanten is er ijstijd op dinsdagen en vrijdagen, vanaf 3 april 2018. De trainingen zullen primair scrimmages omvatten, met mogelijk (bij interesse) vooraf enkele drills om de vaardigheden aan te scherpen. Er schaatsen ook ervaren spelers mee, die gedurende de scrimmages vaak wel tips en tricks delen met de overige spelers. De vrijdag zijn in principe al volgeboekt, maar schroom vooral niet om toch contact met de organisatie op te nemen.

Tijden: Dinsdag 22:15 – 23:15 uur. Vrijdag van 20:45 – 21:45 uur.

Kosten: € 235,- voor 26 trainingen.

Contact: info@leidenblues.nl

Website: www.leidenblues.nl/summer-ice

#2

Waar: De Uithof Den Haag

Organisatie: Demelinne Hockey

Omschrijving: Demelinne Hockey zal gediplomeerde trainers inzetten om jeugdspelers en recreanten te voorzien van extra trainingen gedurende tien weken in de zomer. Hiervoor is door Demelinne Hockey de donderdag ijs gehuurd, van 19:45 – 20:45 uur. Demelinne gelooft er in dat je alleen beter wordt door hard te werken, bij de club en voor jezelf! De eerste trainingen vinden plaats op 5 april. Hou vooral de website en Facebook in de gaten voor het geval er toch een gaatje vrij komt!

Tijden: donderdag 19:45 – 20:45 uur.

Kosten: € 175,- voor tien weken.

Contact: info@demelinnehockey.nl

Website: https://www.demelinnehockey.nl/service/demelinne-hockey-academy/

#3

Waar: Optisport Dordrecht Sportboulevard

Organisatie: Dutch Hockey

Omschrijving: Ook dit jaar heeft Dutch Hockey weer ijs ingekocht in Dordrecht om recreanten te voorzien van trainingen. De recreanten zullen samen met de vijfde divisie trainen om zo de eigen vaardigheden te verbeteren. De trainingen zullen 45 minuten aan skills-trainingen omvatten, gevolgd door 15 minuten scrimmages.

Tijden: dinsdagen 20:00 – 21:00 uur. Vrijdagen 20:00 – 21:00 uur.

Kosten: € 225,- voor 23 trainingen

Contact: info@dutch-hockey.nl

Website: http://dutch-hockey.nl/zomertrainingen.html

#4

Waar: Optisport Dordrecht Sportboulevard

Organisatie: Dordrecht Lions

Omschrijving: Dordrecht Lions organiseert voor diverse leeftijdsgroepen in totaal veertien trainingen om de vaardigheden te verscherpen en lekker in vorm te blijven voor het nieuwe ijshockey seizoen. De laatste training vindt plaats op 3 juli, waarmee de trainingen nog vóór de zomervakantie eindigen. Let op! De deadline voor inschrijvingen was 15 maart. Toch meedoen? Mail naar onderstaand contactadres voor informatie!

Tijden: dinsdagen 19:50 – 20:45 uur.

Kosten: € 150,-

Contact: tc@dordrechtlions.nl.

Website: http://www.dordrechtlions.nl/zomertraining

#5

Waar: sportcomplex De Meent Alkmaar

Organisatie: Alcmaria Flames Alkmaar

Omschrijving: Doortrainen in de zomer? Dat kan. De Alcmaria Flames verzorgen gedurende de zomer (behalve de maanden juli en augustus: deze maanden is de hal aan verbouwing onderhevig) wekelijkse zomertrainingen. De trainingen staan ook open voor niet-leden, maar betalingen dienen wel in een keer gedaan te worden. Op de dinsdagen en donderdagen hebben de Alcmaria Flames ijs ingekocht voor de senioren.

Tijden: dinsdagen en doderdagen van 20:30 – 21:30 uur.

Kosten: informeer naar de kosten via onderstaande contactgegevens.

Contact: secretaris@alcmariaflames.nl

Website: https://www.alcmariaflames.nl/trainingstijden/

#6

Waar: hockeybaan Broekwegzijde 199, Zoetermeer

Organisatie: Sweet Lake Buldogs

Omschrijving: Gedurende de zomer twee maal per week inline hockey spelen met jeugd en senioren, van alle niveau’s (dus inclusief BeNe), kan in Zoetermeer bij het inline hockey complex achter restaurant de Sniep. Kosten zijn 25 euro per maand, en bij betaling in een keer wordt nog 25 euro korting gegeven. Op vrijdagavonden zullen nog apart schiettrainingen worden georganiseerd.

Tijden: Maandagen en donderdagen, 19:30 – 20:30 uur

Kosten: € 25,- per maand

Contact: lydia.groenheijde@casema.nl

Website: http://inlinehockey.nl/

#7

Even een bijzonder punt van aandacht voor deze laatste activiteit in de zomer. Alle informatie staat natuurlijk gewoon in bovenstaande flyer, dus daar hebben wij niets meer aan toe te voegen. Behalve een ding natuurlijk: keiharde kudos voor het organiseren van dit evenement! Ook hier geldt: samen 100% ijshockey! Lekker mee doen!

Previous Finale BeNe League: Spektakelstuk en kruitdampen
Next Sprongshow: assists, een goal en healthy scratch