Alan van Bentem speelgerechtigd voor eerste halve finale duel


HIJS Hokij Den Haag Beker IJshockey Face-Off Alan van Bentem
Foto: Robert Bos

Twee duels, vier duels, niet geschorst, wel geschorst, beroep en nu toch weer terug op het ijs. Wie een ritje in De Baron van de Efteling had gemaakt had minder heen en weer geslingerd geweest. Goed nieuws voor CAIROX HIJS Hokij, want captain Alan van Bentem staat vanavond op het ijs in Glanerbrook, zo heeft de BeNe League vanmiddag bekend gemaakt.

VERKLARING

De verklaring luidt als volgt;

“Het orgaan van besluit heeft op 28 december geoordeeld dat, naast de standaard schorsing van twee wedstrijden voor slashing, twee wedstrijden schorsing voor checking to the head wordt opgelegd. Dit naar aanleiding van de MP op 23 december. Derhalve is de uitspraak de standaard twee wedstrijden plus twee additionele wedstrijden schorsing.

Den Haag heeft diezelfde avond tegen de straf beroep aangetekend. De BeNe League Beroepscommissie heeft op 29 december geoordeeld dat, in afwachting van de uitspraak van het beroep door de beroepscommissie, de schorsing van de heer Van Bentem is opgeschort.”

Naast Van Bentem keert ook Viktor Gibbs Sjödin terug in de line-up. Jasper Kick lijkt ook de start van de wedstrijd te halen. Oliver Pataky is tot eind januari uitgeschakeld bij de ploeg van Chris Eimers.

De puck drop op Glanerbrook is vanavond om 20:30 uur.

Previous Mannheim, Düsseldorf verliezen, Bremerhaven vermorzelt Wolfsburg
Next #24 - Inola Zandwijk - Left Wing - Dordrecht Lions