Geleen opnieuw langs Nijmegen, Den Haag wint van Tilburg

Face-Off IJshockey Beker

Twee duels gisteren in het bekertoernooi. Koploper Geleen won voor de negende keer op rij, door te winnen in Nijmegen. Den Haag won, zoals verwacht, met grote cijfers van Trappers.

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – MICROZ EATERS GELEEN 3-4

Het werd Limburgs en niet Nimweegs in het Triavium. Overigens blijven wij onze verslagen in het Nederlands doen. Nadat Eaters het ijzer al had geraakt nam het in de tiende minuut een voorsprong via Tom Marx. Vroeg in het middenstuk sloeg de thuisploeg terug via Brandon Eden en leek de wedstrijd te ontbranden. Lukasz Bartak bracht Eaters niet lang daarna opnieuw aan de goede kant van de score. Met 1-2 zochten de ploegen de kleedlokalen voor de tweede keer op.

Microz Eaters Geleen

Zonder Alexander Jacobs in de banken werd het er voor de Devils niet beter op. Binnen vijf minuten liep Geleen via Jord Smit en Tom Marx uit naar 1-4 en daarmee leek de zege veilig voor de Limburgers. Leek inderdaad. R.J. Reed bracht de marge op twee, waarna Nick de Jong 90 tellen voor tijd de ploegen op 3-4 bracht. De thuisploeg ging op jacht naar de gelijkmaker, maar vond deze niet. Daarmee verzekerde Eaters zich in ieder geval van plek twee in de bekerpoule.

CAIROX HIJS HOKIJ – TRAPPERS TOEKOMSTTEAM 14-1

CAIROX won voor de tweede maal op rij. Na de overtime zege op Amsterdam Tigers, won het nu in eigen huis van Trappers Toekomstteam. Na tien minuten had Den Haag al een 5-0 voorsprong te pakken. De toeschouwers in De Uithof zagen Donny van Musscher weer terug in het Haagse tenue. De Amsterdammer was goed voor twee assists bij zijn rentree. Uiteindelijk zou de teller stoppen bij 14-1, waarbij de Tilburgse treffer gemaakt werd door Michal Stoklosa. Voor Den Haag waren Mike Verschuren (4G, 1A) en Raymond van der Schuit (2G, 2A) goed op dreef.

Previous Trappers pakt 3-2 zege tijdens heet avondje in Tilburg
Next München sluipt weer richting de top waar Mannheim en Ingolstadt blijven winnen