Goalie Jorrit Vos van Boston Bandits naar Amsterdam Tigers


Jorrit Vos Amsterdam Tigers

Amsterdam Tigers heeft een nieuwe goalie in de selectie voor het komend seizoen. Jorrit Vos komt terug naar Nederland vanuit het USPHL team Boston Bandits en maakt de gang naar de Jaap Eden hal om het zwart en wit aan te trekken.

Jorrit Vos Amsterdam Tigers
Foto: Arie Leeuwesteijn

VOS IS BACK HOME

De bijna 21-jarige Vos speelde één seizoen bij Eindhoven en was twee seizoenen in Heerenveen te bewonderen voordat hij de overstap naar Boston maakte. Het afgelopen seizoen keepte hij achttien duels voor de Bandits en kwam daarin tot vijf winstpartijen, met een save percentage van .879

Afgelopen seizoen verdedigden Jacob van Duin, Jaimy Missler en Jeremy Borgman het doel van Tigers.

Previous Spot on: Clint Malarchuk
Next Jake Hendriks vertrekt bij Nijmegen; Jim Gudden opvolger