SHOWTIME! ORANJE DAMES GAAN VOOR GOUD IN FINALE!


Het is zover! Vanmiddag om 16:30 uur gaat Nederland de finale van het WK in Maribor spelen. Tegenstander is Groot-Brittanië dat, net als Oranje, vier winstpartijen op de teller heeft staan. Nederland heeft het psychologisch voordeel, dat het als koploper aan het duel begint. Maar! De ploeg van Joep Franke weet ook dat maar één uitkomst het goud oplevert: WINST!

READY TO GO!

Gisteren lazen jullie in het Intermission Report dat de Oranje leeuwinnen er klaar voor zijn. De focus is er, het goud moet mee naar Nederland. Elk ander resultaat wordt als niet afdoende beschouwd. Dat was al zo voor aanvang van het toernooi, toen Ed Versteeve captain Savine Wielenga sprak in Dordrecht. ,,Met zilver of minder komen we liever niet thuis”. Het is duidelijk genoeg dat de ploeg hunkert naar die o zo verdiende -en misschien wel broodnodige- promotie naar Division IB.

Oranje Dames IJshockey Face-Off

Het is tijd dat het Nederlandse ijshockey een grote stap voorwaarts zet. Met de promotie van U18 naar IB, kunnen de dames nu volgen. Het vrouwen ijshockey is in onze ogen de kortste route naar internationaal succes voor Nederland. Dat is geen schande, want dat is in veel sporten zo. Voor het toernooi sprak Ed Versteeve de ploeg toe, en benadrukte nog eens het belang van het goud. Het gehele team van Face-Off staat 100% achter deze dames:

Op naar de winst, het goud, en de promotie. Ga massaal achter de ploeg staan VIA DE LIVESTREAM en moedig onze kanjers aan. Nog één zege is er nodig en dan is het zover! IT’S ABOUT TO BE LEGENDARY!

Succes ladies, go get them!

Previous Canadees RJ Reed nieuwe speler bij Ahoud Devils
Next KEY GAME! Tilburg Trappers moet opstaan na tikkie in Hannover