KEY GAME! Tilburg Trappers moet opstaan na tikkie in Hannover


Tilburg Trappers Hannover Scorpions Face-Off IJshockey

45 minuten lang leek het er woensdagavond op, dat Tilburg Trappers met een 2-0 voorsprong aan game 3 zou starten vanavond. Met een 3-0 voorsprong in Hannover leek het gedaan met Scorpions. Dat liep anders, want de Duitsers wonnen met 4-3 na shootouts. Opnieuw geen zege van Trappers in Hannover, en dus is het 1-1 in de halve finale, en is game 3 vanavond op een bomvol Stappegoor een belangrijke: wie pakt het match point?

Tilburg Trappers Hannover Scorpions Face-Off IJshockey

KOPPEN LEEG MAKEN

Dat deze serie tussen twee prima teams een mooie is, bewezen de eerste twee duels al. Een prachtpot in Tilburg, en een sensationele partij in Hannover. Scorpions is een team dat je niet ‘eventjes’ opzij zet. Maar Tilburg schoot zichzelf in de voet, door de zege niet over de streep te trekken, en leed de eerste nederlaag in de playoffs. Tot overmaat van ramp kreeg Brock Montgomery een game misconduct in het tweede duel, en die is er dus vanavond niet bij voor Trappers.

Tilburg Trappers Hannover Scorpions Face-Off IJshockey

Feit is dat het een tikkie op de kin is dat Scorpions uitdeelde. Echter is ook gebleken dat Tilburg wel degelijk de tegenstander onschadelijk kan maken. Feit is wel dat de Duitsers een dijk van een goalie hebben, die niet makkelijk te passeren is. Zaak voor Trappers om snel dat gaatje te vinden, afstand te nemen, en dit keer te houden.

Vanavond om 20:00 uur klettert de puck op het ijs in Tilburg. Face-Off is er wederom bij om verslag te doen van onze Oberliga trots.

Previous SHOWTIME! ORANJE DAMES GAAN VOOR GOUD IN FINALE!
Next Predators pakken de Presidents' Trophy, prachtig afscheid voor de Sedins