Playoffs Special: Ron Berteling, Manitas Demelinne en Nico van Galen Last


Welke ploegen hebben jou in positieve zin verrast? En wie viel(en) er tegen ?

Kempahen HIJS Hokij Den Haag Face-Off
Foto: ISO Sports, Roel Louwers

Manitas: Dat klinkt misschien gek gezien het seizoen dat ze gedraaid hebben, maar ik was het meest verrast doo Eindhoven Kemphanen. Het ontbreekt het team -vooral aan het einde van een duel- om geconcentreerd te blijven, en aan ervaring om een wedstrijd winnend over de streep te trekken. Maar het is een ontzettend leuk team om naar te kijken.

Nico: Positief verrast ben ik door Den Haag. Mooi ijshockey, en de hand van coach Chris Eimers werd steeds duidelijker. Daarnaast zijn er continu volle stadions in het Haagse en staat er een strakke organisatie. Mooi om te zien, chapeau! De grootste tegenvaller was toch Den Bosch. Die ploeg heeft op dit niveau niks te zoeken, die mogen van mij per direct een stapje terug doen.

Ron: Nijmegen heeft mij het meest verrast in positieve zin. Als je naar de afgelopen seizoenen kijkt, denk ik niet dat veel mensen deze ‘revival’ hadden verwacht. De final four halen, plus een prima vijfde plaats in de BeNe League is echt een knappe prestatie.

Ik had wat meer of anders verwacht van Eindhoven Kemphanen. Die begonnen ijzersterk aan het seizoen, om vervolgens ver weg te zakken en niet de playoffs te halen. In de basis staat er in Eindhoven echt een heel leuk team.

Previous Nederlaag voor Tampa Bay, zege voor de Rangers en Blues
Next Kaarten Seattle binnen kwartier uitverkocht