Marco Kronenburg nieuwe coach HIJS Hokij Den Haag


Nadat Henry Thom ontslagen werd aangezien de resultaten tegen vielen. En Jasper Kick de boel weer wakker schudde in Den Haag maar zelf niet verder kon. Kwam het management van Den Haag uit bij een oude bekende. Huidige coach van het Nederlands dames team Marco Kronenburg is tot het eind van het seizoen de coach van UltimAir HIJS Hokij Den Haag.

LEES OOK: Den Haag neemt afscheid van coach Henry Thom

De 52-jarige oud speler van onder andere Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Zoetermeer en oud coach van het eredivisie team van Den Haag. Staat de komende drie/vier maanden als hoofdverantwoordelijk op de bank. De vader van huidig Den Haag speler Jelle Kronenburg. Zal aanstaande vrijdag vijf januari zijn eerste wedstrijd tegen Chiefs Leuven zijn debuut maken als hoofdcoach van Den Haag. De assistent coach blijft Manitas Demelinne. 

Previous Sprong wint met Detroit in overtime, Scorpion save Quick
Next Vijfde winst op rij voor Tilburg na winst op Erfurt