Playoffs Special: Ron Berteling, Manitas Demelinne en Nico van Galen Last


Welke spelers hebben hun stempel gedrukt in de BeNe League volgens jou?

Nick Verschuren Eindhoven Kemphanen Face-Off IJshockey
Foto: Roel Louwers – ISO Sports

Nico: Dat zijn er drie voor mij. Nick Verschuren die in een zwakker team erg goed heeft gepresteerd. Ik zeg met name zwak omdat de spoeling erg dun was bij Eindhoven, en toen er enkele spelers (geblesseerd en geschorst) afvielen zij een zwakke broeder werden. Zijn broer Mike Verschuren; hij heeft ook een zeer goed seizoen gedraaid. Alleen moet hij nu nog wat minder in die strafbank terechtkomen. En dan Raymond van der Schuit Een geweldig seizoen gedraaid! En als hij echt een two-line player wordt, dan zal Tilburg hem best wel eens willen inlijven. Ik zou graag wel eens één van deze jongens in de Oberliga willen zien.

Ron: Dat vind ik altijd heel moeilijk om te zeggen, omdat er veel spelers genoemd kunnen worden en ik niemand tekort wil doen. Als ik dan toch één speler moet benoemen is dat voor mij Alan van Bentem. Alan is een échte clubman en neemt op belangrijke momenten zijn ploeg op sleeptouw. Ik denk dat het voor Chris Eimers een speler en captain is waar het heel goed en fijn mee samenwerken is.

Manitas: Voor mij was dat Cheyne Matheson van Luik Bulldogs. Buiten het feit dat hij een geweldige speler is, had hij de meeste punten in de BeNe League. Maar wat pas écht knap is, is dat hij geen minuut in de strafbank heeft gezeten.

Previous Nederlaag voor Tampa Bay, zege voor de Rangers en Blues
Next Kaarten Seattle binnen kwartier uitverkocht