4-ON-4: Pacific Division, Bene League, Daniel Sprong, WK in Tilburg


 

In de 4-on-4 van Face-Off geven drie redacteurs en één gastredacteur elke dinsdagavond hun mening over vier nieuwsfeiten, stellingen of geruchten binnen het ijshockey. Deze week beantwoorden Rowdy van Grieken, Ed Versteeve en Jeroen de Groot de vragen van Cor Machielsen. Martijn Berben is de tweede gastredacteur dit seizoen die op de stoelen klimt in deze rubriek.

De komende tijd kun jij één van de deelnemers aan de 4-on-4 worden, want Face-Off nodigt jou uit om hier actief aan mee te doen!

Martijn Berben

Martijn is 37 jaar, woont in Weert, speelde bij Geleen, Eindhoven en Maaseik. Komt vaak bij Laco Eaters Geleen, Krefeld Pinguine en Kölner Haie. Heeft familie in Canada wonen en is dus compleet ijshockey gek. Zijn favoriete NHL team zijn de Edmonton Oilers.

Previous Avalanche verrast Bruins, Toronto wint topper van Chicago
Next Vegas Golden Knights blijft winnen, elf goals in Nashville