4-ON-4: Pacific Division, Bene League, Daniel Sprong, WK in Tilburg


Stappegoor Face-Off

In april 2018 wordt het WK IIA voor mannen op Stappegoor in Tilburg gehouden. Wat zou er moeten gebeuren om dit evenement veel meer media aandacht te geven?

Jeroen: Ten eerste zal de NOS de sport een keer serieus moeten nemen. De aandacht die het verdient! Ook zullen sites als Ijshockey Nederland en Face-Off het groots moeten brengen. Veel items in aanloop naar het toernooi online zetten.

Ed: Daar moet je nu al mee beginnen. April lijkt ver weg, maar daar zit je zo als het gaat om aandacht genereren. Ik ga er geen eens aan beginnen om een strategie uit te stippelen. Wij gaan er zelf straks genoeg aandacht aan besteden en de boer mee op naar buiten. Er gebeurt alleen bitter weinig aan exposure voor het evenement in Tilburg. Laten we het daar maar op houden.

Martijn: Veel over schrijven en heel vaak onder de aandacht brengen op internet. Er zijn in Nederland al veel WK’s geweest maar ik twijfel of dit altijd veel heeft opgeleverd voor de sport. In steden als Geleen, Tilburg, Den Haag en Heerenveen zitten de tribunes vol maar deze zelfde fans zijn vaak niet te vinden als NL speelt dus mijn mening is dat je het meer in de BeNeLeague moet zoeken en ook Tilburg in de Oberliga. Breng dat maar veel onder de aandacht daar heeft de sport meer aan.

Rowdy: Dat zal een hele uitdaging worden. Zolang Nederland niet goed genoeg is voor het hoogste internationale niveau, vrees ik dat de grote platformen nauwelijks aandacht aan het WK zullen besteden. Zonde, want het wordt een mooi evenement. Mocht Nederland het toernooi winnen, dan zou het nog wel eens de aandacht kunnen krijgen die het verdient.

 

Previous Avalanche verrast Bruins, Toronto wint topper van Chicago
Next Vegas Golden Knights blijft winnen, elf goals in Nashville