Komend weekend NHL stadium Series met twee wedstrijden


Instagram: New York Jets

De 2024 Navy Federal Credit Union NHL Stadium Series in het MetLife Stadium. Zal voor het eerst in de geschiedenis van de NHL twee outdoor wedstrijden met fans back to back organiseren. Op zondag 19 februari Nederlandse tijd 02:00 uur zullen de New Jersey Devils het opnemen tegen de Philadelphia Flyers. De New York Rangers zullen later op die dag tegen New York Islanders spelen Nederlandse tijd 21:00 uur.

Navy Federal Credit Union NHL Stadium Series

“Als je bedenkt hoeveel hockey betekent voor dit gebied en hoeveel mensen betrokken zijn bij het spel op alle niveaus, is er geen betere plek om dit prachtige stadion met meer dan 80.000 zitplaatsen twee keer te vullen in minder dan 24 uur. Het wordt een geweldig weekend.” zei commisaris van de NHL Gary Bettman. De wedstrijden in het stadion van de New York Giants en New York Jets. Zal outdoorwedstrijd 40 en 41 in de NHL-geschiedenis zijn.”Ik denk dat iedereen er naar uitkijkt. Het is een geweldig evenement,” zei Chris Drury, president en algemeen directeur van de Rangers.

Het aankomende Stadium Series-evenement in het MetLife Stadium zal de staat New Jersey tijdelijk op de voorgrond plaatsen. Volgens Martin Brodeur, voormalig goalie van de Devils en NHL-deputy-commissaris Bill Daly. Brodeur, momenteel uitvoerend vicepresident van hockeyoperaties voor de Devils, is enthousiast over de gelegenheid om outdoor NHL-hockey te laten zien in zijn thuisstaat.

De vorige keer een outdoorwedstrijd tussen de Rangers en Islanders was in 2014 en werd gewonnen door de Rangers.

Yankee Stadion 2014

Men verwacht 140000 mensen aankomend weekend

Het MetLife Stadion biedt plaats aan 82000 fans. Tevens is het ook het stadion waar de wereldcup finale voetbal zal plaatsvinden in 2026. Fans kunnen ook genieten van activiteiten voorafgaand aan de wedstrijden, waaronder optredens van de Jonas Brothers en The Gaslight Anthem. Ook de omgeving van het stadion wordt aangepakt voor dit event.

NHL Stadium Series Park: MetLife Stadium zal worden omgetoverd tot een parkachtige omgeving, compleet met gras rondom het ijs, planten, paden, parkbanken en picknicktafels. De ambiance zal een typische dag in het park nabootsen.

NHL STREET-rinks: Kinderen krijgen de kans om te spelen op NHL STREET-rinks die versierd zijn door lokale kunstenaars die de vier teams vertegenwoordigen die bij het evenement betrokken zijn. Deze rinks zullen het NHL-streethockey programma demonstreren en worden voorzien van gaashekken en metalen tribunes.

Previous Florida wint in Pittsburgh, shutout Connor Hellebuyck voor de Jets
Next Sprong verliest met Detroit in Vancouver, GM Columbus ontslagen