Sprong twee assists bij winst van Seattle op St. Louis, vier goals Kopitar

Dag 134 van de NHL bracht ons tien wedstrijden waarbij Daniel Sprong weer ijstijd kreeg bij Seattle en daarbij twee assists gaf op Morgan Geekie die twee goals scoorde. Bruins goalie Linus Ullmark voor de achtste keer een +vijftig saves wedstrijd had. En Anze Kopitar vier keer scoorde voor de Kings.

St. Louis Blues – Seattle Kraken 3-5

Daniel Sprong had bijna elf minuten ijstijd en Sprong kwam tot twee schoten. Het was de zesde nederlaag op een rij voor St. Louis.

Arizona Coyotes – Chicago Blackhawks 4-1

Voor Arizona scoorde Nick Schmaltz in de vierde wedstrijd op een rij. Chicago heeft Patrick Kane getrade naar New York Rangers.

Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets 3-5

Met zijn eerste NHL hattrick legde Eric Robinson de basis voor de overwinning van de Blue Jackets tegen de Sabres.

Calgary Flames – Boston Bruins 3-4 OT

De Flames kwamen twee keer terug van een twee goals achterstand maar in overtime was het Charly McAvoy die vijf seconden voor de buzzer de game winner scoorde voor League koploper Boston.

Minnesota Wild – New York Islanders 2-1 SO

Beide goalies waren goed op dreef. Ilja Sorokin maakte 30 saves voor de Islanders en Filip Gustavsson deed dat met 39 voor Minnesota. Frederick Gaudreau was de enige die een shootout wist te scoren.

Nashville Predators – Pittsburgh Penguins 1-3

Anderhalve minuut voor het einde van de wedstrijd was het Jason Zucker die de game winning goal scoorde.

Ottawa Senators – Detroit Red Wings 6-1

Weer zes goals tegen Detroit voor de Senators. Twee goals voor Austin Watson. Het is de derde nederlaag op een rij voor de Red Wings.

San Jose Sharks – Montreal Canadiens 1-3

Tot aan 48 minuten was het 1-0 voor de Sharks. In minuut 50 was het 2-1 voor de Canadiens. De game winning goal werd gescoord door Jesse Ylonen.

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers 1-4

De burenruzie in Florida betekende het einde van de Lightning point streak voor thuiswedstrijden na zestien wedstrijden. Florida won met 4-1.

Winnipeg Jets – Los Angeles Kings 5-6 SO

Vier goals van Anze Kopitar voor de Kings die drie keer terugkwamen van een twee goal achterstand. Josh Morrisey en Kevin Stenlund scoorde beide twee goals voor de Jets. Bij de shootouts was Adrian Kempe die de enige schootout wist te scoren.