Tampa Bay profiteert van puntverlies concurrentie


Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels op de dinsdag in de NHL. Tampa Bay profiteerde van het puntverlies van de concurrenten. Zelf won het in Dallas, Florida verloor in Chicago en Colorado ging onderuit na shootouts bij Arizona.

Lees ook: Trappers wint moeizaam van Krefeld

Dallas Stars – Tampa Bay Lightning 1-2

Makkelijk ging het niet, gewonnen werd er wel door Tampa Bay. Andrei Vasilevskiy pakte 16 van 17 schoten en heeft nu een 12-game winning streak te pakken. De langste van een goalie in de Lightning-historie.

Chicago Blackhawks – Florida Panthers 3-2

Chicago liet bijna nog een 3-0 voorsprong glippen tegen Florida. Verder dan 3-2 kwamen de bezoekers niet. Patrick Kane had twee assists voor de Blackhawks.

Arizona Coyotes – Colorado Avalanche 5-4 SO

Arizona knokte zich terug van een 4-2 achterstand, naar een 5-4 shootout zege. Nathan MacKinnon had een goal en twee assists. De eerste nederlaag in acht duels voor de Avs.

Nashville Predators – Detroit Red Wings 2-0

In de kelder van de NHL boekte Nashville een nuttige zege op Detroit. Juuse Saros pakte alle 31 schoten die de Predators-goalie te verwerken kreeg.

Philadelphia Flyers – New Jersey Devils 3-4

New Jersey pakte een 4-1 voorsprong en zag die bijna nog verdampen. De Flyers hebben het moeilijk. Zij verloren zes van de laatste acht duels.

Previous Buffalo blijft verliezen, Vegas en Carolina voeren druk op
Next Ellende in Buffalo houdt aan: 15e verlies op rij