Buffalo blijft verliezen, Vegas en Carolina voeren druk op


Face-Off IJshockey NHL

Negen duels in de NHL op de maandag. Buffalo Sabres verloor voor de veertiende keer op rij, dit keer in New York. Vegas en Carolina voeren de druk op. 2-1 was een populaire uitslag, die verscheen vier keer op het scorebord.

Lees ook: Trappers heeft opnieuw moeite met Krefeld

New York Rangers – Buffalo Sabres 5-3

Veertien. Dat is de losing streak van Buffalo Sabres na de nederlaag in New York. Buffalo kwam terug van 3-1 naar 3-3. Chris Kreider en Kaapo Kakko stelden de zege voor New York daarna veilig.

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes 0-3

Carolina blijft het goed doen. Nu was er een shutout zege in Columbus. De Blue Jackets vuurden slechts 19 schoten op doel af, die Alex Nedeljkovic allemaal pareerde.

Vegas Golden Knights – St. Louis Blues 5-1

Een goede bounce back zege van de Golden Knights. Vier unanswered goals in de derde periode zorgden voor de winst. Mark Stone had twee goals en een assist.

Minnesota Wild – Anaheim Ducks 2-1

2-1 kwam vier keer op de borden als uitslag op maandag. Anaheim kwam 1-0 voor, maar Minnesota boekte de negende thuiszege op rij. Nick Bjugstad maakte de winnende.

Ottawa Senators – Calgary Flames 2-1

Filip Gustavsson maakte zijn NHL-debuut in het doel van de Senators. Met 35 saves pakte hij de zege. Chris Tierney werd de match winner.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings 2-1

San Jose had de winst te danken aan Martin Jones. Die was goed voor 41 saves. Ryan Donato zorgde voor de eerste winst van de Sharks na vijf nederlagen.

Philadelphia Flyers – New York Islanders 1-2 T

Ook 2-1 in Philadelphia, maar dan na overtime. Anthony Beauvillier pakte het extra punt in overtime, met slechts het 20e schot op doel van New York.

Vancouver Canucks – Winnipeg Jets 0-4

Lang was het 0-1 voor de Jets. In de derde periode scoorde Winnipeg nog drie keer om de winst veilig te stellen. Connor Hellebuyck pakte alle 22 schoten voor de shutout.

Arizona Coyotes – Colorado Avalanche 1-5

De zevende winst op rij voor Colorado, dit keer in Glendale. Joonas Donskoi maakte er twee voor de Avs. Op de zege was niets af te dingen.

Previous Tampa Bay wint topper van Florida, L.A. stopt Vegas af
Next Tampa Bay profiteert van puntverlies concurrentie