Minnesota verslaat Vegas, Anaheim in overtime langs L.A.

Face-Off IJshockey NHL

Zes wedstrijden de afgelopen nacht. Minnesota meld zich nadrukkelijk in de top van de West Division, nadat het koploper Vegas versloeg. Anaheim versloeg Los Angeles in overtime en Leon Draisaitl wist het net weer een te vinden na acht wedstrijden.

Minnesota Wild – Vegas Golden Knights 2-0

De zes game winning streak van Vegas is over. Kaapo Kahkonen stope alle 26 schoten van de Golden Knights, voor zijn eerste shutout.

Anaheim Ducks – Los Angeles Kings 6-5 OT

De Kings liepen achter de feiten aan. Kwamen nooit op voorsprong, maar zorgden in de derde periode dat men terugkwam van een 5-3 achterstand. In overtime waren de punten voor de Ducks, na de winnende treffer door Adam Henrique.

Edmonton Oilers – Ottawa Senators 3-2

Na acht wedstrijden droog te hebben gestaan scoorde Leon Draisaitl de game winning goal. Twee assists voor Connor McDavid. Bij Ottawa scoorde Tim Stützle weer een heerlijke goal.

Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 2-3

Slechts veertien shots on goal en toch winnen. Dat deden de Coyotes. Na een 2-2 stand na 40 minuten wist Arizona de winnende treffer te maken via Johan Larsson.

Vancouver Canucks – Montréal Canadiens 2-1

Een vroege goal van de Canadiens, na een too many men penalty, leek de bottleneck voor de Canucks te worden. In de laatste minuut wist men de gelijkmaker te scoren via Adam Gaudette. Bo Horvat scoorde de enige treffer in de shootouts.

San Jose Sharks – St. Louis Blues 3-2 OT

Na drie nederlagen op een rij weten de Sharks weer eens te winnen. In overtime was Evander Kane het goudhaantje.