Toronto dendert door, spektakel in St. Louis


Face-Off IJshockey NHL

Op de dag dat er opnieuw drie teams vanwege COVID hun duels uitgesteld zagen worden, werden er zes duels afgewerkt. Toronto dendert door en won opnieuw Arizona pakte op sensationele wijze de winst en ook Tampa Bay won weer.

Toronto Maple Leafs – Vancouver Canucks 3-1

Voor het achtste duel op rij scoorde Auston Matthews een goal. De 2-1 betekende de ‘vorentscheidung’. Toronto staat na dertien duels bovenaan met 10-2-1.

St. Louis Blues – Arizona Coyotes 3-4

0.7 seconden voor tijd maakte Clayton Keller de gelijkmaker voor de Yotes. In shootouts pakten zij de zege. Spektakel volop dus in St. Louis.

Nashville Predators – Tampa Bay Lightning 1-4

8-1-1 zijn de rapportcijfers voor de regerend Stanley Cup kampioen na tien wedstrijden. Vannacht werd Nashville met 4-1 geklopt. Anthony Cirelli pikte twee goals mee.

New York Rangers – New York Islanders 0-2

De Islanders wonnen de Battle of New York. Semyon Varlamov werd de eerste goalie in de Islanders-historie die Rangers twee keer in een seizoen op een shutout trakteert.

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes 3-2

Een lekker gelijkopgaand duel werd vijf minuten voor tijd beslist door Jack Roslovic. Opvallend: Patrik Laine kwam in de laatste 26 minuten niet meer van de bank.

Ottawa Senators – Edmonton Oilers 1-3

Draisaitl en McDavid noteerden weer punten, twee om één. Ottawa kwam op 1-0 via Evgenii Dadonov, maar de Oilers stelden orde op zaken.

Previous SDE pakt winst na acht nederlagen, Göteborg weer met lege handen
Next Trappers laat Crocodiles gevaarlijk terugkomen, maar wint wel